top of page

Swansea University, amely bekerült az Egyesült Királyság legjobb egyetemeinek TOP-20-ába – TESUP fel

A Tesup szélturbina a Swansea Egyetem öbölbeli kampuszát fogja táplálni, ahol a világ minden tájáról tanulnak és élnek emberek!


A Swansea University egy walesi állami egyetem, amelyet 1920-ban alapítottak. Ez a kutatóegyetem a tudományok tanulmányozásának modern megközelítéséről híres. Körülbelül 20 ezer diák tanul itt. A fiatalokat a világ minden tájáról vonzza ide a magas oktatási színvonal és a modern kutatóbázis, az egyetem megfelelő elhelyezkedése és általában a magas életszínvonal.


A Bay campust egy 65 hektáros tengerparti területen alakították ki a Fabian Way és a Crymlyn Burrows-i Jersey Marine strand között. Kezdetben itt található a Műszaki Főiskola és a Menedzsment Főiskola, egy 800 férőhelyes nagyterem, egy könyvtár, ahonnan kilátás nyílik a különleges tudományos érdeklődésre számot tartó helyszínre, valamint diákszállások. A campusra továbbhaladó projektek közé tartozik az Egyesült Királyság első Energiabiztonsági Kutatóintézete és a Szerkezeti Anyagok Intézete, amely a Rolls Royce anyagvizsgálati egyetemi technológiai központjának ad otthont.
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page