top of page

Szélturbina integrálása hőszivattyúval

Megjött a tél, hideg az idő, és szeretnénk meleget érezni. Azok, akik törődnek a tiszta energiával, alternatívákat keresnek hőszivattyúik használatára. A megújuló energiaforrások népszerűek és elérhetőek az utóbbi időben. Az emberek tiszta energiát használnak háztartási elektromos áram előállítására és otthonuk melegítésére, különösen télen.


Ez a rész egyértelmű. Most nézzük meg, hogyan lehet a hőszivattyút szélturbinához csatlakoztatni.


Valójában ez nagyon egyszerű! A hőszivattyúhoz nincs szükség további csatlakozásokra vagy módosításokra. A hibrid rendszer teljesítménye növelhető, ha a Wind Turbine rendszert integrálják a napelemekkel táplált távvezetékbe. A csatlakozásokat a terhelési vonalhoz kell létrehozni, ugyanúgy, mint a többi rendszert.


Ha külön csatlakozásra van szüksége a hőszivattyúhoz, a szélturbinás rendszerben a hőszivattyút közvetlenül az inverter kimenetére kell csatlakoztatni. Így az összes megtermelt energia a hőszivattyúba kerül.


A hőszivattyú csatlakoztatására két lehetőség van.

Ha diagrammal megmutatjuk, hogyan kell a szélturbinát a rendszerhez csatlakoztatni;


Ha a szélturbinák ON-GRID-re vannak csatlakoztatva


Szélturbina > Töltésvezérlő > Inverter > Fő elektromos hálózat

Csatlakoztathatja a fő elektromos hálózathoz.
Hálózaton kívül: WT > CC > Akkumulátor (opcionális) > Akkumulátor inverter > Hőszivattyú

Akár használhatod az akkumulátort, akár nem, ez opcionális.A szélturbinák alternatív áramot generálnak, és szükség van egy töltésvezérlőre. A töltésvezérlő átalakítja az alternatív áramot egyenárammá, és szabályozza az akkumulátor és az inverter töltését a beállításnak megfelelően. A feszültség a töltésvezérlő potenciométerével állítható. A töltésvezérlőn kerámia ellenállás található. A kábelekből érkező áramot ellenállásban fogyasztják. A kerámia használatával a töltésvezérlő minőségibb lesz.


Szélturbina hőszivattyúval történő integrálásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hőszivattyú adatlapjához értékesítési osztályunkhoz, ahol további segítséget tudnak nyújtani.


Élvezze a tiszta elektromosságot a hideg télen!
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page