top of page

Találkoztál már Nursu?

Üdvözöljük csapat sorozatunk 4. részében! Ebben a blogban örömmel mutatjuk be nektek Nursu, a TESUP ügyfélélmény osztályának rendkívüli igazgatóját. Készüljetek fel egy újabb szórakoztató és tanulságos kalandra hihetetlen csapatunkkal!Ő egy olyan erő, akivel számolni kell, amikor az ügyfelek elégedettségéről van szó, és aki valóban kivételessé teszi a vállalatunkkal szerzett tapasztalataikat. Széleskörű technikai felelősséggel tervez, fejleszt, tesztel és valósít meg különböző termékeket, rendszereket és projekteket. A mechanikai rendszerek elemzésétől kezdve az ügyfelek technikai kérdéseivel kapcsolatos segítségnyújtásig Nursu elkötelezett a hatékonyság és a termelékenység javítása mellett, az ügyfeleink igényeihez igazított nap- és szélrendszerek tervezésével.


Másfél évvel ezelőtt csatlakozott a TESUP családhoz, és a nálunk megtett karrierútja nem kevesebb, mint csodálatos. Amikor a TESUP-hoz való csatlakozása óta elért fejlődéséről kérdeztük, így nyilatkozott: "A TESUP-os utam felülmúlta a legvadabb várakozásaimat is! A vállalat bizalmat szavazott nekem, és a felelősségi köröm exponenciálisan megnőtt. Ez lehetővé tette számomra, hogy folyamatosan kihívások elé állítsam és fejlesszem magam. Sikeres projekteket vezettem, beutaztam a világot, és ami a legfontosabb, magabiztosabb nő lettem. Mindez hozzájárult ahhoz, hogy vállalatunk ügyfél-elégedettségi aránya az egekbe szökött!"Mit szeret Nursu a legjobban a TESUP-nál való munkában? Nos, a lista elég hosszú! Imádja a pozitív munkakörnyezetet, amely elősegíti az együttműködést és a csapatmunkát. A személyes és szakmai fejlődés és fejlődés lehetőségei szintén döntő szerepet játszottak az útjában. Az értelmes és kihívást jelentő munka elkötelezetté és motiváltá teszi, a vállalat küldetése és értékei pedig tökéletesen illeszkednek saját törekvéseihez. Nursu nagyra értékeli a kollégáitól és feletteseitől kapott elismerést és megbecsülést is. "A TESUP-nál nem csak zöld energiamegoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek. Hozzájárulunk gyermekeink jobb jövőjéhez, és ez szavakkal kifejezhetetlen megtiszteltetés" - jelentette ki büszkén.A naperőmű-projektjeink projektvezetőjeként Nursu a legambiciózusabb vállalkozásaink közül néhánynak a gyeplőjét vette át. Szakértelmével és elkötelezettségével hozzájárult ahhoz, hogy elképesztő, 92%-os ügyfél-elégedettségi arányt érjen el. Folyamatosan új projekteket keres, és azonosítja a fejlesztendő területeket, így viszi előre a vállalatot egy olyan világban, amely a megújuló energiamegoldásokat támogatja.


Most pedig nézzünk meg néhány érdekességet Nursu! Mindenekelőtt imád minden szőrös dolgot. A macskák és a kutyák különleges helyet foglalnak el a szívében, és amikor csak teheti, nem tud ellenállni a velük való összebújásnak. És íme egy észbontó tény: képes 30 iratcsomó összegyűjtésére és rendszerezésére, valamint a projektkérelmek benyújtására mindössze két nap alatt! Ha valamit a fejébe vesz, nem lehet megállítani.


Nursu elkötelezettsége, szenvedélye és hihetetlen eredményei a TESUP család felbecsülhetetlen értékű tagjává teszik. Szerencsések vagyunk, hogy az ő vezetésével biztosíthatjuk, hogy ügyfeleink elsőrangú szolgáltatást kapjanak, és hogy képessé tegyük őket a megújuló energiamegoldások alkalmazására. Nursuval a csapatunkban a jövő fényesebbnek tűnik, mint valaha!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page