top of page

Találkoztál már Elene?

Üdvözöljük a Team Series 5. részében! Ma örömmel mutatjuk be Elene-t, a TESUP új kommunikációs szakértőjét! Készüljetek fel, hogy lenyűgöz benneteket az ő szuperképessége, amellyel baráti kapcsolatokat épít ki ügyfeleinkkel, és pozitív és barátságos környezetet teremt mindenki számára. Az öröm és nevetés terjesztésétől kezdve a világra gyakorolt valódi hatásig, Elene a TESUP családunk új ragyogó csillaga! Szóval, csatoljátok be magatokat és csatlakozzatok hozzánk egy újabb izgalmas utazásra hihetetlen csapatunkkal!Minden nap abban a kiváltságban részesül, hogy szinte minden részlegbe betekintést nyerhet, és olyan témákat fedezhet fel, amelyek értékesnek bizonyulhatnak jövőbeli vállalkozásai során. Az elektromosságról való tanulástól kezdve a különböző részlegek, például a marketing, a logisztika, a gyártás és más osztályok ismereteinek összegyűjtéséig Elene úgy érzi, hogy folyamatosan a növekedés és az önfejlesztés útján van. Az, hogy egy olyan csapat veszi körül, amely szenvedélyesen törekszik arra, hogy pozitív hatást gyakoroljon a bolygóra, még tartalmasabbá és teljesebbé teszi a TESUP-nál végzett munkáját.


A TESUP-nál dolgozni Elene számára életre szóló kaland volt. Kellemesen meglepték a rendkívüli lehetőségek, amelyek az útjába kerültek, és megerősítették abban a hitében, hogy az élet tele van csodálatos lehetőségekkel. Ez a dinamikus vállalat megérti, hogy mennyire fontos értékelni az alkalmazottai potenciálját, és aktívan támogatja a fejlődésüket és előmenetelüket. Elene úgy érzi, mintha megütötte volna a karrierje főnyereményét, hiszen ennek az erőt adó családnak a tagja, amely a folyamatos fejlődésre és a profi munkavégzésre ösztönzi.


De várj, van még más is! Elene a TESUP-nál végzett munkájában a legjobban azt szereti, hogy mindig a korábbinál előrébb jár, elfogadja az innovációt és a hétköznapokon túlmutatóan gondolkodik. Ez a vállalat nem csak az értékesítésről szól; küldetésük az éghajlatváltozás elleni küzdelem és egy fenntarthatóbb jövő megteremtése. A zöld technológiák fejlesztésétől a fenntartható életmód támogatásáig a TESUP mély felelősségérzetet mutat a bolygó és lakói iránt. És képzeld, mi a helyzet? Elene most már részese ennek a rendkívüli utazásnak!


És most jön a vicces csavar! Közös célja van a céggel, amelyben dolgozik: hozzájárulni az emberiség jólétéhez. Elene aktív és sportos életmódot folytat, fut, mint a szél és minden nap edz az edzőteremben! Mindene az egészséges életmódra való figyelemfelhívás, és a fenntarthatóság és az egészséges környezet iránti szenvedélye még tartalmasabbá teszi a munkáját. És van még egy vicces tény Elene-ről: imádja a kiskutyákat! Amikor éppen nem azzal van elfoglalva, hogy kommunikációs szuperképességeivel megmentse a világot, és a fenntarthatóságot népszerűsítse, gyakran találod őt imádnivaló kiskutyákkal ölelgetve és játszva.Elene, a kommunikációs szuperhős, valódi változást hoz a világba, egy-egy pozitív interakcióval! Fertőző lelkesedésével és a zöldebb jövő iránti elkötelezettségével maradandó hatást gyakorol ügyfeleinkre és bolygónkra. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy a TESUP családunk tagja lehet! Csak így tovább, Elene! Igazi inspiráció vagy mindannyiunk számára!


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page