top of page

Teljes gyártási kapacitás elérése 100%-os nyersanyagszinttel

Büszkén jelentjük be, hogy az anyaghiány ellenére a Tesup készen áll a gyártásra. Magnum5 és Atlas 4.0 tulajdonosok százai hamarosan egyesülnek szélturbináikkal.

Az iparág vezetőjeként eltökélt szándékunk, hogy ezekben a nehéz időkben is a legjobb terméket és szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Úgy gondoljuk, el tudja képzelni, milyen magas a Tesup gyártási kapacitása a hiány miatt.


Az elektromos cégek minden területén legszélesebb körben használt ritka elem az N42 erős mágnes. A neodímium mágnes a kereskedelemben kapható legerősebb állandó mágnes. Kulcsfontosságú eleme a szélturbinák elektromos generátorainak, számítógépes merevlemezeinek, elektromos eszközöknek, villanymotoroknak a gyártásában. A feldolgozóiparban erős neodímium mágneseket használnak a termékek és folyamatok védelmére.

Tény, hogy hiány van az alapanyagokból, köztük az N42 erős mágnesekből és az elektronikus chipekből. A hiány oka az erős kereslet és a kínálat hiánya. A világjárvány idején megnőtt az otthoni munkavégzés iránti igény, és a geopolitikai bizonytalanságokkal együtt ezek a mágnesek egyre fontosabbá váltak. Ezeket a mágneseket könnyű egyedi formákká feldolgozni, és csak néhány helyen bányászják őket.


Az N42 erős mágnesek és elektronikus chipek globális nyersanyaghiánya ellenére a Tesup 3 héten belül 1000 Atlas és 300 Magnum szélturbina egységet tervez legyártani.

A Delta és a Growatt Inverterek is 1300 alacsony indítási feszültségű hálózati invertert készítenek elő, amelyek prioritást élveznek a TESUP számára. Az alacsony indítófeszültség azért fontos, mert minél alacsonyabb az indítófeszültség, annál hatékonyabb a turbina. Alacsonyabb szélsebesség esetén az áram korábban kerül a hálózatba, így időt takarít meg. Más szóval, a szélturbina energiaveszteség nélkül kezd működni.


A Tesup mindig egy lépéssel előrébb jár, Ön hamarosan egyesül a szélturbinájával!