top of page

A TESUP egy biztonságosabb termék létrehozásába fektet be

Számunkra nagyon fontos a TESUP termékek minősége és biztonsága, egy új csomagológép 22.000 eurós vásárlásával folytatjuk a beruházásokat termékeinkbe!


Új FOAMplus dobozos csomagolónk habszivacs párnákat gyárt a TESUP termékek megfelelő rögzítéséhez a szállításhoz. Ha egy tárggyal egy dobozba helyezik és felmelegítik, a habszivacs párnák kitágulnak, hogy kitöltsék a csomagolás többi részét, így biztosítva, hogy a tárgy ne mozduljon el és ne sérüljön meg szállítás közben. Ez biztosítja, hogy új TESUP szélturbinája tökéletes állapotban kerüljön Önhöz!

Erős kartondobozainkkal párosítva az új hab alapú csomagolórendszer kényelmes illeszkedést biztosít a benne lévő alkatrésznek. A hab további előnye, hogy megvédi a terméket a folyadék behatolásától azáltal, hogy felszív minden olyan folyadékot, amely egyébként károsíthatja a terméket! Például a szállítás során a dobozra hullott eső biztonságosan elnyelődik.


Az így történő csomagolás nemcsak biztonságosabb, hanem gyorsabb is! Előre szkennelt termékgeometriák adhatók a géphez, hogy biztosítsák a megfelelő mennyiségű hab befecskendezését, ami korábban nem volt lehetséges, így a kezelők gyorsan becsomagolhatják az új energiatermékeket. A nagyobb kétrétegű szélesség lehetővé teszi nagyobb csomagolóanyagok használatát, ami lehetővé teszi a dobozok hatékonyabb csomagolását. Többek között ezek az új fejlesztések segítenek a TESUP-nak abban, hogy a rendelést összecsomagolja és gyorsabban kiküldje, így biztosítva, hogy új terméke a lehető leghamarabb telepíthető legyen.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page