top of page

Bemutatjuk a TESUP legújabb innovációját: IoT szélturbina vezérlő projekt

Felejts el mindent, amit eddig láttál! Mi új technológiát hozunk Önnek. Képzelje el, hogy közvetlenül a telefonjáról vezérelheti szélturbináját. Innovatív IoT (Internet of Things) projektünkkel a TESUP forradalmasítani fogja a szélturbinával való interakcióját, kényelmesebbé és hatékonyabbá téve azt, mint valaha. Egy egyszerű QR-kód beolvasásával az ügyfelek könnyedén hozzáférhetnek majd a turbina valós idejű adataihoz, értékes betekintést és irányítást biztosítva számukra.Távvezérlés az Ön keze ügyében:


Képzelje el a következő forgatókönyvet: Ön a szabadban van, és sürgősen meg kell törnie a szélturbinát. Haza kellene rohannod, hogy kézzel leállítsd. Most azonban a TESUP alkalmazásnak köszönhetően a telefonján lévő alkalmazás segítségével távolról irányíthatja szélturbináját, és adott körülmények között azonnal leállíthatja azt. A kényelem és az irányítás még soha nem volt ennyire elérhető.


Készülékalapú és helyalapú betekintés:


A TESUP alkalmazás személyre szabott adatokat és betekintést nyújt a készülék specifikációi és a felhasználó tartózkodási helye alapján. Tájékozódjon a szélsebességről, a napsugárzásról, a hőmérsékletről és még sok másról, mindezt az Ön egyedi beállításaihoz igazítva. Ezekkel az átfogó információkkal mélyebb megértést nyerhet szélturbinája teljesítményéről és általános hatékonyságáról.


Ennek az átalakító IoT-projektnek a kifejlesztése intenzív utazás volt a TESUP számára. Azonban az ügyfeleink jobb kiszolgálása és a csúcstechnológiák mindennapi életünkbe való integrálása iránti elkötelezettségünk táplálta előrehaladásunkat. Örömmel jelentjük be, hogy ez az egyedülálló, a piacon egyedülálló projekt hamarosan valósággá válik, és új mércét állít fel a szélturbina-iparban.


Valós idejű adatokkal, távvezérlési lehetőségekkel és személyre szabott betekintéssel ruházzuk fel ügyfeleinket, és eltökélt szándékunk, hogy soha nem látott módon emeljük a szélenergia-élményt. Maradjon velünk, mert hamarosan elindul ez az úttörő projekt, amely új mércét állít majd fel az iparágban.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page