top of page

TESUP SuperCharge távirányító: a tökéletes hordozható energiamegoldás

A mai világban a megbízható és hordozható energiaforrásokhoz való hozzáférés elengedhetetlen. Akár vezet, akár kempingezni megy, vagy távoli helyen él, a megbízható energiaforrással óriási változás lehet a mindennapi életében. Itt jön a képbe a TESUP SuperCharge távirányító. Ezt az innovatív hordozható energiatárolót úgy tervezték, hogy minden energiaszükségletét kielégítse, bárhol is legyen.


A TESUP SuperCharge Remote a legújabb kutatás-fejlesztési projektünk, amely teljes sebességgel halad. Ez egy mobil akkumulátor, amely elektromos autókhoz csatlakoztatható extra futásteljesítmény érdekében, vagy normál autókhoz, hogy a katasztrófa sújtotta területekre külön energiaellátó egységként áramot és fűtést biztosítson. Ez egy sokoldalú és nagy teljesítményű eszköz, amelyet különféle körülmények között és helyzetekben használnak.A TESUP SuperCharge Remote egyik fő jellemzője, hogy képes elektromos járműveket tölteni. Nagy kapacitású akkumulátorával és gyorstöltési lehetőségeivel megadhatja elektromos autójának azt a plusz futásteljesítményt, amelyre szüksége van a cél eléréséhez. Emiatt mindenkinek kötelező tartozéka, aki elektromos járművel rendelkezik, és gyakran utazik nagy távolságokat.


A TESUP SuperCharge Remote másik fontos funkciója, hogy képes energiával ellátni a katasztrófa sújtotta területeket. Olyan helyzetekben, amikor nem áll rendelkezésre áram és fűtés, ez a hordozható energiatároló megbízható áramforrást jelenthet a nélkülözhetetlen készülékekhez és eszközökhöz. Legyen szó természeti katasztrófáról vagy áramszünetről, a TESUP SuperCharge Remote életmentő lehet a rászorulók számára.


A TESUP SuperCharge Remote tartalék akkumulátorként is használható vidéki/távoli területeken. A vidéken élő vagy kempingező emberek számára a megbízható energiaforráshoz való hozzáférés óriási változást hozhat életük minőségében. Hordozható és sokoldalú kialakításának köszönhetően bármely távoli vagy hálózaton kívüli helyen használható alapvető készülékek és eszközök táplálására.


A TESUP SuperCharge Remote nem csak egy energiatároló egység; ez egy megbízható és hatékony energiamegoldás, amely valódi változást hozhat az életében. Több funkciójával és sokoldalú kialakításával elengedhetetlen eszköz mindenki számára, aki értékeli a mobilitást, a megbízhatóságot és a kényelmet.


A TESUP SuperCharge Remote játékmódot jelent a hordozható energiatárolás terén. Az elektromos autók töltésére, a katasztrófa sújtotta területek energiaellátására és a távoli területek űrenergia-akkumulátoraként való képességének köszönhetően mindenki számára kötelezővé válik, aki értékeli a mobilitást, a megbízhatóságot és a kényelmet. Legyen szó utazásról, kempingezésről vagy hálózaton kívüli életről, a TESUP SuperCharge Remote a tökéletes hordozható energiamegoldás lesz.


Maradjon velünk, és még többet követhet a TESUP SuperCharge Remote-ról és egyéb újításainkról!!


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page