top of page

Találkoztál már Ercan?

Üdvözöljük a TESUP Team Series 6. részében! Ma bemutatjuk Önnek, Ercant, a gyártási főnököt, aki a TESUP megújuló energiával kapcsolatos álmait valóra váltja. Készüljön fel a TESUP gyártási útjának lenyűgöző világának felfedezésére Ercan és szakképzett technikusai csapata vezetésével.


Ercan élénk kék szemével kiemelkedik a dolgok megtörténtének hajtóerejeként. Rengeteg tapasztalata van a cuccok készítésében, és nagyon jó ebben!


Ercan manufacturing team


Ercan nem csinál napi rutint; őszintén szenvedélyes abban, amit csinál. Szorosan együttműködik a TESUP mérnökeivel, hogy megtervezzék, hogyan kell elkészíteni a dolgokat. És tudod mit? Valójában szereti! Ráadásul nagyon jól ismeri azt, amit a TESUP tesz a környezetért a megújuló energiákkal. Saját szavaival élve: „Nagy erkölcsi elégedettség és büszkeség számomra, ha a TESUP-nál olyan termékeket állítunk elő, amelyek előnyösek és védik a természetet és a környezetet, és közvetlenül eljuttatjuk a felhasználókhoz.”


Napi rutinja egy csésze kávéval kezdődik, és megnézi, mi van a menetrendben. Beszél a technikusok csapatával, hogy mindenki tudja, mi történik aznap. Aztán nekilát, hogy a dolgok zökkenőmentesen menjenek. Megbeszéléseket folytat a mérnökökkel és a logisztikai csapattal, hogy minden szinkronban legyen. A szélturbinák és napelemek gyártása know-how-t igényel, a TESUP mestere ennek azzal a céllal, hogy energiát állítson elő a természetből anélkül, hogy károsítaná a bolygót.TESUP technicians

*Ercan néhány csapattagjávalÉs amikor Ercan nem a gyártás szupersztárja, akkor csak egy szokásos srác. Szeret a lányaival és a családjával lógni. Együtt mennek vidám kirándulásokra, és élvezik a jó öreg apa-lánya kötődési időt. Életfilozófiája az, hogy legyen igazságos, őszinte, éljen a pillanatban, ne hagyja ki az életet. Életében legnagyobb értéke és prioritása a családja.


Mély vonzalmat mutat a fiatal egyének iránt, és társaival együtt szorgalmasan együttműködnek, hogy eltereljék őket a káros szokásoktól, miközben aktívan sportolják őket. Egy dinamikus sportklub elnökeként ő vezeti ezeket az erőfeszítéseket, vigaszt találva az okos, fürge és erényes sportolók fejlődésének szemtanúiban. Ez a szerep nemcsak lehetővé teszi számára, hogy ápolja és alakítsa lehetőségeit, hanem kitörölhetetlen hatással van ezeknek a törekvő fiataloknak az életére is. A fiatalok fejlődése iránti elkötelezettségén túl szenvedélyét táplálja a történelmi helyszínek és az új célpontok felfedezése iránt, tükrözve a kulturális gazdagodás és az új élmények iránti szeretetét.


Komoly munkahelyi személyiségén túl Ercan kollégái tudják, hogy remek humorérzéke és őszinte természete van, ami tovább fokozza a TESUP barátságos hangulatát. Szóval le a kalappal Ercan előtt, aki a gyártás varázslata mögött áll. Nem csak menő energiacuccokat készít, hanem abban is segít, hogy a világ zöldebb és tisztább hely legyen mindannyiunk számára.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page