top of page

Bemutatjuk a Tesup új, továbbfejlesztett webhelyét és rendkívüli termékeit

A vásárlói élmény fokozása érdekében büszkén mutatjuk be vadonatúj webhelyünket, amely zökkenőmentes és kategóriájában legjobb e-kereskedelmi platformot kínál ügyfeleink számára rendkívüli termékválasztékunk felfedezéséhez és megvásárlásához. Felhasználóbarát felülettel, gyorsabb vásárlási tapasztalattal és elegáns dizájnnal új weboldalunk azt ígéri, hogy könnyedén elvezeti Önt a böngészéstől a fizetésig.


Megújult weboldalunk mellett termékeinket is páratlan tökéletességre emeltük. A Tesup termékek fejlett dizájnja az élvonalba helyez bennünket, páratlan élményt biztosítva. A több mint 50 országban telepített ambíciónk globális: a Tesup, amely minden otthon számára nélkülözhetetlen világszerte!


new tesup website

Ismerje meg a TESUP V7-et és H7-et:


TESUP V7 függőleges szélturbina (7 kW)


7 kW-os áramtermelő kapacitásával akár 168 kWh/nap teljesítményt is termelhet. A megnövelt teljesítmény, tartósság, ergonómia és stílus jegyében újratervezve a továbbfejlesztett TESUP V7 szélturbina felülmúlja elődeit. Annak érdekében, hogy megfeleljen az Ön helyének egyedi szélviszonyainak, számos pengeopciót kínálunk, amelyek biztosítják az optimális hatékonyságot. A V7 közepes és nagy szélsebességre szabott lapátokkal büszkélkedhet, és az alacsony szélsebesség opcióit is beépítheti csomagjába. Növelje élményét a V7 szélturbina testreszabható funkcióival, amelyek páratlan teljesítményt nyújtanak.


tesup V7 wind turbine

A csúcstechnológiás rozsdamentes alumíniumból készült V7 újrahasznosítható anyagokból készült, ami kivételes rugalmasságot mutat. UV-álló, hatékony szélvezetésre optimalizálva, és rendkívül alacsony zajszintet biztosít a csendesebb működés érdekében. A turbina pontosan kiegyensúlyozott a rezgések minimalizálása érdekében.


Mostantól az úttörő IoT technológiával könnyedén nyomon követheti az energiatermelést, és közvetlenül a mobilalkalmazásából állíthatja be a feszültséget az időjárási körülmények alapján. Mindez egy kéznél lévő vezérlés biztosítja a zökkenőmentes élményt.


TESUP H7 vízszintes szélturbina (7KW)


A TESUP H7 igazi erőmű, lenyűgöző 7 kW-ot termel, ami figyelemre méltó napi 168 kWh-nak felel meg. Világszerte az előnyben részesített vízszintes szélturbinaként ismert, zökkenőmentesen működik még a legzordabb időjárási körülmények között is. Korrózióálló szénszálas testtel készült, így még -50°C-os hőmérsékleten is rugalmas marad. Gyors indulásával, mindössze 3 m/s szélsebességgel és áramvonalas, 40 perces telepítési folyamatával a kényelem csúcsát testesíti meg.

Tesup H7 wind turbine

Továbbá zökkenőmentesen integrálható a TESUP napelemekkel, átfogó energetikai megoldást nyújtva. Ezenkívül a rendszer lehetővé teszi, hogy a felesleges villamos energiát visszaadja a hálózatnak, ami nemcsak a hatékonyságot, hanem a környezettudatosságot is megtestesíti.Innovatív szélturbináinkkal egyszerre erősítse meg zöld otthonait, és mentse meg a bolygót. Használja ki a szél és a nap energiáját a teljes függetlenség eléréséhez, búcsút intve a villanyszámláknak.


Utunk azonban még csak most kezdődik – elkötelezettségünk amellett, hogy a legjobb megújuló energia megoldásokat kínáljuk. Arra törekszünk, hogy megnövelt értékesítési tapasztalatokat, egyedi termékeket és önellátást mutassunk be. A TESUP-nál egy könyörtelen utazásra indulunk, hogy egy jobb világot teremtsünk, lépésről lépésre.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page