top of page

Bemutatjuk a TESUP V7 függőleges szélturbinát: alakítsuk a szélenergia jövőjét!

A TESUP-nál az innováció iránti szenvedély és a fenntartható energetikai megoldások iránti elkötelezettség hajt bennünket. Örömmel mutatjuk be a TESUP V7 Vertical Wind Turbine-t, egy olyan terméket, amely jelentős előrelépést jelent a szélenergia-technológia terén. Ez a figyelemre méltó turbina nem csak egy új ajánlat; Ez egy forradalmi előrelépés a szél erejének hasznosításában.

V7 wind turbine


Elvárásokon felüli innovációA TESUP V7 bizonyítja elkötelezettségünket a lehetséges határok feszegetése iránt. Innovatív tervezésünk egy kulcsfontosságú funkció köré összpontosul – három lapátkészlet, amelyek mindegyike aprólékosan úgy lett megtervezve, hogy bizonyos szélviszonyok között is kiválóan teljesítsenek:1. Mérsékelt széllapát készletA V7 közvetlenül a dobozból fel van szerelve a Moderate Wind Blade készlettel. Ezek a lapátok úgy vannak finoman beállítva, hogy hatékonyan rögzítsék a szélenergiát olyan területeken, ahol mérsékelt, 4 és 25 m/s közötti szélsebesség uralkodik. Ezáltal a V7 a helyszínek széles skálájára alkalmas, biztosítva, hogy még az átlagos szélviszonyokkal járó napokon is tiszta energiát állíthasson elő az igényeinek megfelelően.2. Nagy sebességű széllapát készletA V7 a nagy sebességű széllapát készlettel együtt érkezik, közvetlenül a dobozban. Ezeket a lapátokat olyan területekre tervezték, ahol állandóan nagy a szél, 7 és 50 m/s között, vagy ahol a szél időnként megugrik. Ez azt jelenti, hogy készen áll arra, hogy a szél maximális erejét kihasználja, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.3.V7 + alacsony szél lapátkészlet: az Ön opcionális választása


Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden helyen részesül az állandó erős szél. Ezért kínáljuk a V7 + Low Wind opciót, amely egy speciálisan alacsony, 3-20 m/s szélsebességű területekre tervezett lapátkészletet tartalmaz. Ez az átgondolt kiegészítés lehetővé teszi a kevésbé kedvező szélviszonyokkal rendelkező régiókban élő egyének számára, hogy továbbra is kihasználják a szélenergia előnyeit.


V7 wind blades


IoT technológia az egyszerű vezérléshez és felügyelethez


Most, az úttörő IoT-technológia integrálásával a V7 lehetővé teszi, hogy könnyedén nyomon kövesse az energiatermelést és a valós idejű időjárási körülmények alapján állítsa be a feszültséget, mindezt egy felhasználóbarát mobilalkalmazáson keresztül. Ez a vezérlési szint kéznél van, zökkenőmentes és kényelmes élményt biztosítva. A TESUP V7 segítségével kihasználhatja a szélenergiát a zöldebb jövő érdekében, az energiatermelés pontos szabályozásával.


A TESUP IoT innovációja úttörő. Újragondoltuk, hogyan működnek együtt a megújuló energiaforrások és az IoT-technológia, ezzel kiemelve, hogy iparágvezetőként kínálunk olyan megoldásokat, amelyeket korábban lehetetlennek tartottak.V7 and IOT

Letisztult és esztétikus dizájnHiszünk abban, hogy a technológia és az esztétika kéz a kézben járhat. A V7-es elegáns kialakítással és pengék választékával büszkélkedhet, így tökéletesen illeszkedik városi és vidéki környezetbe. A turbina nemcsak hatékonyan teljesít, hanem kiegészíti környezetét, így nyilatkozik a tiszta energia jövőjéről.Könnyű telepítés és alacsony karbantartási igényGondoskodtunk arról, hogy a V7 beállítása problémamentes legyen. Felhasználóbarát szerelési útmutatónk segítségével mindössze 15 perc alatt összeszerelheti a turbinát. A V7-et tartósságra és megbízhatóságra tervezték, minimális karbantartást igényel, ami kevesebb gondot és több időt jelent a tiszta, megújuló energia előnyeinek élvezetére.Csendes és hatékony működésA hagyományos vízszintes szélturbinákkal ellentétben a V7 csendesen működik, így nem zavarja meg nyugalmát, miközben hatékonyan termel energiát.Sokoldalú alkalmazásokA V7 nem csupán egyetlen lenyűgöző funkciót kínál. Akár otthonát szeretné árammal ellátni, akár elektromos járműveket szeretne tölteni, akár távoli helyekre is energiát kíván biztosítani, sokoldalú alkalmazásokat kínál, amelyek alkalmazkodnak egyedi energiaszükségleteihez.A TESUP V7: a haladás szimbólumaA TESUP V7 Vertical Wind Turbine nem csak egy szélturbina; A haladás, az alkalmazkodóképesség és a zöldebb holnap szimbóluma. Ez egy olyan világ reménye, amely tisztább, fenntarthatóbb energiaforrásokat keres.A szélenergia-technológiával kapcsolatos innovatív megközelítésünk a V7-tel bizonyítja elkötelezettségünket az iránt, hogy a megújuló energiát több ember számára elérhetővé tegyük, és segítsük a közösségeket a fenntarthatóbb jövő felé való átállásban.Összefoglalva, a TESUP V7 függőleges szélturbina nagy előrelépést jelent a tiszta energia terén. A V7 bizonyítja, hogy a szél hatékonyabban hasznosítható, mint korábban. Nem számít, hol él, a V7-ben az Ön és tartózkodási helyének megfelelő pengéi vannak. Segít a megújuló energia hatékony és környezetbarát előállításában. A V7 alkalmazkodóképességével egy-egy pörgetéssel hozzájárulhat egy zöldebb jövőhöz.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page