top of page

TESUP Wizard: Szabadítsd fel a Wiz-DOM erejét a megújuló energiafigyelésben!
Azokban a világban, ahol a fenntartható életmód egyre fontosabbá válik, a TESUP továbbra is forradalmasítja a tiszta energia táját. Legújabb innovációnk, a TESUP Wizard, egy forradalmian új eszköz, amelyet azért terveztünk, hogy valós idejű szél- és napelem adatokat nyújtson a felhasználóknak közvetlenül mobiltelefonjaikon. Ez a kompakt eszköz átalakítja a megújuló energiák monitorozását és kihasználását, megfizethetővé és hozzáférhetővé téve mindenkinek.


Hogyan működik?

Egyszerűen helyezze el az eszközt a kívánt helyen, integrálja a kiegészítőket (szélsebességmérőt, piranometert vagy mindkettőt), és használja ki a TESUP Wizard adatait az ideális energia megoldásáról való tájékozott döntés meghozatalához. Adatai monitorozását saját helyszínéhez igazítva az eszköz fokozza a pontosságot, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tájékozott döntéseket hozzanak energiaigényeikről. A TW tökéletes az adatok értékeléséhez, mielőtt tiszta energia termékekbe invesztálna, biztosítva, hogy választásai összhangban legyenek egyedi környezeti feltételeivel.Vonzó ár és érték

A TESUP Wizard egy páratlan árcédulával érkezik, kivételes értéket nyújtva mind a meglévő energiaszisztémák, mind azok számára, akik tiszta energia lehetőségeket vizsgálnak. Ennek az eszköznek az elérhetősége szélesebb körűvé teszi a megújuló energia monitorozásának világát, lehetővé téve, hogy a fenntarthatóság reális cél legyen több háztartás számára.

Zökkenőmentes integráció a TESUP Anemometer és Pyranometer készülékkel

A TESUP Wizardot úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálódjon a TESUP Anemometer és Pyranometerrel (külön vásárolható). Ez az integráció biztosítja, hogy a felhasználók pontos információkat kapjanak a szél- és napelemes feltételekről, lehetővé téve a teljes körű elemzést egy adott helyen lévő energiapotenciálról.


Kompakt és felhasználóbarát tervezés

A TESUP Wizard kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi a könnyű telepítést és felszerelést a falra. A hátsó kényelmes akaszthelyek könnyű felállítást tesznek lehetővé, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy könnyedén beilleszthessék az eszközt a meglévő energiaszisztémájukba. A TESUP Wizard kültéri használatra van tervezve védett körülmények között, biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot különböző környezeti feltételek mellett.


Problémamentes telepítés és azonnali adatmegfigyelés

A TESUP Wizard telepítése gyerekjáték. A mellékelt 2 m-es Jack-to-USB kábellel a telepítés rugalmassá válik, és az eszköz kompatibilis bármilyen USB-to-Plug adapterrel (nem tartalmazza). A varázsló azonnal párosítja a MyTESUP alkalmazással egy QR-kód segítségével, biztosítva a felhasználók számára a zökkenő

mentes és azonnali hozzáférést az energiaadatokhoz.


Összefoglalva, a TESUP Wizard forradalmasító a megújuló energia monitorozás világában. Pontosságával, megfizethetőségével és felhasználóbarát tervezésével ez az eszköz lehetővé teszi az egyének és vállalkozások számára, hogy tájékozott döntéseket hozzanak az energiafogyasztásukról és a tisztább, fenntarthatóbb jövő felé történő átmenetükről. Ahogyan továbbra is vezetjük a háztartási megújuló energia megoldások terén, a TESUP Wizard elkötelezettségünknek állít emléket az innováció és a zöldebb világ iránt.


Akár új vagy, és döntést hozol a megfelelő energiarendszerrel kapcsolatban, vagy pontossan monitorozni szeretnéd a meglévő rendszered teljesítményét, a TESUP Wizard a helyes válasz számodra.


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page