top of page

Tetőbeépítés szélturbinákhoz


 "Hová kell telepíteni a szélturbinát?" – A tetőn, toronnyal vagy rúddal? általában ezek a kérdések, ha már tudod, hogy milyen szélturbinát szeretnél, és a második lépés a TESUP-ban Az Ön lépésről lépésre szóló útmutatója a szélturbina vásárlásához!


A szélturbina telepítésére és a maximális teljesítmény eléréséhez szükséges hely keresése bizonyos ismereteket és gyakorlatot igényel a sikeres megvalósításhoz. A TESUP mérnökei összegyűjtötték a leggyakoribb eseteket és az értékes ajánlásokat, hogy a szélturbina telepítési folyamata során a lehető legkisebb helyet kihasználhassák a lehető legtöbb előnnyel.Kétféle szélturbinát fogunk nagyítani: vízszintes és függőleges.

Először lássuk a vízszintes szélturbinák beépítésének követelményeit és a potenciálisan jó szerelési helyeket.Vízszintes szélturbinák: MAGNUM5 és MasterX


Megjegyzés: TESUP szerelőoszlopra vagy bármilyen más rögzítőoszlopra van szükség. 


 Ha a rögzítőoszlop 1410 mm-nél magasabb, akkor a drótköteleket kell használni. Legalább 3 kötél az egész szerkezet megtartásához nagy szélsebesség esetén. Ezen túlmenően meg kell gondolni, hogyan teheti azt, hogy vihar esetén könnyen elérhető legyen, hogy a turbinát a földre szerelje. 

Egy tágas erkély is helyet biztosíthat a WT-nek. 

Ebben az esetben magasabbra kell helyeznie, hogy elkerülje a turbulencia területeket, vagyis a kaotikus széláramlást. Vízszintes szélturbinák esetén a szélirány állandó változása károsítja a generátort.

Közel az alacsony falhoz 

Lyukak fúrása a falba és a szélturbina oszlopának felszerelése a csavarokkal.
Esettanulmány


Képzeld el, hogy ez a te házad. Hová tennél egy szélturbinát? Válasszon egy helyet, és menjünk tovább.


Például a következő helyek közül választhat: tető és kémény. Nézzük, melyik a helyes?