top of page

Nincs B bolygó! Ha nem most kezdjük, akkor mikor?

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a klímaváltozás valami távoli, természetes vagy túl nagy ahhoz, hogy elképzelni tudja. Kibocsátás, CO2, nettó szén, antropogén nem a reggel indítására alkalmas szavak. Ez megakadályozza, hogy törődjünk a bolygónkat fenyegető legnagyobb veszélyekkel. Hogyan érzi szükségét, hogy azonnal elkezdje?

Az első lépés az egyszerű nyelvhasználat

Klíma = szélsőséges akár

Felmelegedés = túlmelegedés

Tiszta energia = olcsó energia

A második lépés annak megértése, hogy ez téged személyesen érint

A helyi áradások fontosabbak, mint a globális felmelegedés. Tea szerelmesei, vegyék figyelembe! A globális hőmérséklet-emelkedés hatására a tea elveszíti ízgazdagságát. Szülők. Legyen biztonságos, egészséges és élénk a világ a gyerekek számára. Amint látja, mindenkinek megvan az oka a törődésre.


Az extrém időjárás az Ön személyes gondja, mert bántani fogja azokat az embereket és dolgokat, amelyeket szeret.  • Harmadik. Képzeljen el egy vastag szénszennyező takarót a Föld körül, amely veszélyesen felmelegíti a bolygót.

Jelenleg a világ 100-szor gyorsabban melegszik fel, mint korábban. Ennek az az oka, hogy több milliárd tonna szenet, olajat és földgázt égettünk el, amelyek szénszennyezést bocsátanak ki a levegőbe, amely megfogja a nap melegét. Szennyezettségünk a légkörben marad, mint egy takaró. Ébredjünk fel együtt álmunkból, és dobjuk le magunkról ezt a takarót! Mentsük meg együtt a világot a túlmelegedéstől, mielőtt visszafordíthatatlanná válik. Egy Föld van, együtt kell működnünk, hogy megmentsük.


NEM A FÖLD. MI VAGYUNK.

EZ MOST TÖRTÉNIK.

MEGOLDHATÓ.


Még nem késő megelőzni a legrosszabb forgatókönyveket. Ehhez azonban fel kell hagynunk a környezetszennyezéssel, és ez azt jelenti, hogy a fosszilis tüzelőanyagokról a 21. század tiszta, megújuló energiaforrásaira kell áttérni. Társadalomként már rendelkezünk a tiszta gazdaság felépítéséhez szükséges technológiával, amely több millió munkahelyet és egy stabil világot teremt. Miért nem a saját környezetünkből, otthonunkból indulunk ki? Ehhez a változáshoz a TESUP a legújabb technológiai termékekkel az Ön oldalán áll!


Referencia: https://www.youtube.com/watch?v=pmvJQ_JChiw
bottom of page