top of page

Tanácsok egy szélturbinás technikustól

Nehéz lehet biztosítani a szélturbinák megfelelő felszerelését és karbantartását, így hosszú élettartamúak, és energiával látják el őket. Ma néhány tippet fogunk javasolni, amelyek biztosítják, hogy turbinája boldogan forogjon az elkövetkező években!


A turbina felszerelése:

Nagyon fontos, hogy a turbinát megfelelően és megfelelő felszereléssel rögzítsük. A turbina helytelen rögzítése a turbina vagy az ingatlan károsodását okozhatja. Rögzítse a turbina alapját egy erős anyaghoz, hogy megfelelően rögzítse a turbinát (például a turbina betonszerkezethez csavarozása sokkal biztonságosabb, mint egy vékony fához).

A TESUP rögzítőrudat biztosít a szélturbina közvetlen rögzítéséhez. Ez sík talajhoz vagy lapostetős szerkezetekhez, például lakókocsikhoz alkalmas. Ha a turbinát egy szerelőoszlopra szereli, megnöveli a szél sebességét a turbinánál, így több energiát termel! Ha lejtős tetőre szeretné felszerelni turbináját, akkor a tetőtől függően egyedi megoldást javasolunk, mivel a megfelelő vasalat tetőformánként változhat. Ha bizonytalan a turbinák elhelyezésével vagy rögzítésével kapcsolatban, a TESUP tanácsadói szolgáltatásokat nyújt, valamint fényképeket szerkeszt az ingatlanról, hogy megmutassa a lehetséges szélturbinák elhelyezését!


Összeszerelés:

A TESUP turbinákat szállításkor részben összeszerelve szállítják, így némi összeszerelésre van szükség. A turbina összeszerelésekor ügyeljen arra, hogy minden csatlakozás megfelelően legyen meghúzva (de ne túl szorosan, mert ez megterhelheti a turbina szerkezetét). Egy jó hüvelykujjszabály, hogy addig húzza meg teljesen, amíg már nem tudja meghúzni a rögzítőelemet, majd lazítsa meg a csavart fél fordulattal hátrafelé.
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page