top of page

Teljes energiatermelés a TESUP termékekből világszerte

Gondolkozott már azon, hogy a TESUP valójában milyen hatással van a megújuló energiatermelésre világszerte? Hát ne csodálkozz tovább! Ebben a blogbejegyzésben megnézzük, mennyi energiát termelnek a több ezer TESUP szélturbinák otthonaikban szerte a világon!


Összességében a TESUP turbinák 3 800 000 Watt villamos energiát tudnak termelni bármely másodperc alatt! Ez elképesztő 3,8 MWh óránként, 90,9 MWh naponta és 33,2 GWh évente!


Hogy egy kis kontextust adjak ilyen nagy számoknak. Ennyi elektromos áram meg tudná táplálni Dániát egy kis tartalék energiával! 12 296 átlagos európai háztartás áramigényének kielégítésére is használható lenne!


A fenntartható energiatermelés fontos a TESUP számára, össze akarjuk hasonlítani a fosszilis tüzelőanyag mennyiségét, amelyet ennek az energiatermelésnek a előállításához kellene elégetni. 3800 1000 kW teljesítményű földgázgenerátorra lenne szükség ahhoz, hogy lépést tartsunk a TESUP szélturbinák által termelt energiával. Ezeknek a generátoroknak másodpercenként 382 köbméter földgázt kellene elégetniük ahhoz, hogy teljes kapacitással működjenek!


Azáltal, hogy TESUP termékekkel termelnek áramot, ügyfeleink másodpercenként 840,4 kg CO2-kal csökkentették a globális kibocsátást! Ha ezt az értéket egy év alatt nézzük, akkor ez 26 500 000 tonna szén-dioxidot jelentene! Valóban lenyűgöző szám, és ez még csak nem is említi a többi szennyezőanyag csökkentését!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page