top of page

Vállalati felelősségvállalás a TESUP-nál

Egy olyan korban, amikor a vállalatok társadalmi felelősségvállalása egyre fontosabbá válik, a TESUP olyan vállalat fényes példája, amely a társadalom és a környezet javítását üzleti gyakorlatának középpontjába helyezi. A TESUP társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége világszerte számos kezdeményezésre terjed ki, beleértve a vészhelyzetekben történő segítségnyújtást, a sportakadémiák támogatását és az afrikai fenntarthatósági projektek ösztönzését. A fenntarthatóságra, az oktatásra és az innovációra összpontosítva a TESUP aktívan hozzájárul egy zöldebb és befogadóbb jövőhöz.Az UNICEF támogatása: Segítség a vészhelyzetekben


A TESUP társadalmi felelősségvállalása a megújuló energiával kapcsolatos oktatáson túlmutat. Aktívan támogatjuk az UNICEF vészhelyzetekben és humanitárius helyzetekben végzett munkáját világszerte. A konfliktusok és katasztrófák által leginkább érintett gyermekekre összpontosítva, célunk, hogy életmentő támogatást nyújtsunk a válságok során. Az UNICEF támogatásával bizonyítjuk elkötelezettségünket a legkiszolgáltatottabb gyermekek megsegítése iránt világszerte.


A gyermekek képessé tétele: Oktatás és megújuló energia


TESUP-ként felismerjük, hogy a gyermekek megújuló energiával kapcsolatos oktatása döntő fontosságú értékrendjük kialakításában és a fenntartható döntések meghozatalára való ösztönzésükben. A társadalmi felelősségvállalási projektek finanszírozásával és napelemek biztosításával olyan iskoláknak, mint az angliai Vineyard School, gyakorlati tapasztalatokat kínálunk, és megmutatjuk a gyerekeknek a megújuló energia előnyeit. A gyermekek oktatásába való befektetéssel a TESUP egy olyan generációt nevel, amely értékeli a tisztább energiaforrásokra való átállást, és aktívan részt vesz benne. Megértjük a sport fontosságát is a fiatal egyének fejlődésében. A londoni Kerem Gonlum Kosárlabda Akadémia támogatásával a TESUP a sport jövőjébe fektet be, és a fiatal sportolók tehetségét ápolja. Ezzel a partnerséggel megmutatjuk elkötelezettségünket a fiatalok képessé tétele és a fizikai és mentális jólét sporton keresztül történő előmozdítása iránt.


Megújuló energiaforrások támogatása: Szélturbinák biztosítása a földrengés sújtotta övezetekben


A TESUP a pénzügyi hozzájárulásokon túlmenően a természeti katasztrófák által érintett területekre is kiterjeszti a támogatást. Azzal, hogy szélturbinákat biztosítunk a földrengés sújtotta övezeteknek, segítjük az energetikai infrastruktúra helyreállítását, és elősegítjük a környezetbarátabb helyreállítási folyamatot. Ez a kezdeményezés jól mutatja elkötelezettségünket az iránt, hogy a megújuló energiával kapcsolatos szakértelmünket a rászoruló közösségek megsegítésére használjuk.


Fenntarthatósági kezdeményezések: A gyártástól a csomagolásig


A TESUP-nál átfogóan közelítjük meg a vállalati fenntarthatóságot a saját működésén belül. Aktívan törekszünk arra, hogy különböző fenntartható gyakorlatok révén minimalizáljuk környezeti hatásainkat. A gyártás és csomagolás során kerüljük a nem újrahasznosítható anyagokat, a papírdobozok helyett rétegelt lemezből készült dobozokat választunk. Ez a választás nem csak a hulladék mennyiségét csökkenti, hanem az ügyfeleknek újrafelhasználható tárolási megoldásokat is biztosít. Emellett a felhasználói kézikönyvek QR-kódok segítségével történő digitalizálása mellett hozott döntésünk csökkenti a papírfogyasztást, és hozzájárul az erdőirtás elleni küzdelemhez.


Belső fenntarthatósági tudatosság és intézkedések


Tudjuk, hogy a vállalati felelősségvállalás belülről indul. Aktívan oktatjuk és bátorítjuk munkatársainkat, hogy személyes és szakmai életükben is alkalmazzanak fenntartható gyakorlatokat. A fenntarthatóság életmódként való népszerűsítésével a környezettudatosság kultúráját kívánjuk megteremteni munkatársaink körében.


Zöld működés: A 100%-ban megújuló energiaforrásokra való törekvés


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a megújuló energiával kapcsolatban a szavunkat adjuk. Terveink szerint 2024 végére 100%-ban függetlenné válunk, biztosítva, hogy műhelyeinket és működésünket kizárólag zöld energiaforrásokból tápláljuk. Ez az ambiciózus cél jól mutatja a TESUP elkötelezettségét a példamutatás és a tiszta energiára való átállás mellett.


A TESUP vállalati felelősségvállalás iránti elkötelezettsége dicséretes mércét állít a vállalkozások elé világszerte. A megújuló energiával kapcsolatos oktatásra, a humanitárius kezdeményezések támogatására, a katasztrófa sújtotta területeken nyújtott segítségre és a belső fenntarthatósági gyakorlatokra való összpontosítással a TESUP bizonyítja elszántságát, hogy pozitív hatást gyakorol a társadalomra és a környezetre. A gyermekek képessé tételével, a fenntartható projektek támogatásával és a megújuló energiaszektor innovációjának ösztönzésével a TESUP döntő szerepet játszik egy zöldebb, fenntarthatóbb jövő kialakításában mindenki számára.
bottom of page