top of page

Villanyóra és megújuló energia otthon

Az energiaszámlák kezelése kissé fájdalmas lehet. Sok ember küzd, vagy nincs idejük, hogy lépést tartson energiaszámláival, és hagyja, hogy az út szélére essenek. Ez különösen azok számára válhat aggasztóvá, akiknek megújuló energia rendszereket telepítettek otthonukba, és némi plusz pénzért visszaadják az áramot a hálózatba. Nyilvánvalóan az emberek szeretnének nyomon követni, hogy mennyi áramot termelnek és adnak el, valamint azt, hogy az adott elektromosság mennyi hasznot termel számukra egy adott pillanatban. Ezt nehéz lehet követni egy hagyományos otthoni energiafigyelő rendszerrel, mivel a számla frissítései általában csak a havi számlán vannak kiemelve. Az elmúlt évtizedben egyre növekvő tendencia volt az intelligens energiamérők otthonokba történő felszerelése.
Villanyóra előnyei


Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy bármikor megtekinthesse, mennyi áramot használ otthona. A megújulóenergia-felhasználók számára fontos, hogy ez a technológia naprakész információkkal szolgálhat arról, hogy a háza mennyi megújuló energiaforrásból termelt villamos energiát termel, és ez mennyiért értékesíthető. Jelenleg, tekintettel az áram és az energia magas áraira, ez a szám akár 24,7 cent is lehet kWh-nként Los Angelesben! Ez jó hír, ha rendelkezik energiatermelő forrással, mivel a megtermelt villamos energia magasabb profitot eredményezhet!


A villanyórák lehetővé teszik az Ön által felhasznált és megtermelt villamos energia mennyiségének távfelügyeletét az áramszolgáltatója számára, lehetővé téve számukra az áramfogyasztás ellenőrzését, és ennek megfelelő fizetést/díjat, anélkül, hogy Önnek személyesen ellenőriznie kellene az energiamérőjét. Az információkat az Ön számára is megadjuk. Ez lehetővé teszi energiafelhasználásának nyomon követését, és viselkedésének megváltoztatását az áramfogyasztás csökkentése érdekében. Például, ha azt látja, hogy a villamos energia költsége magas a nap folyamán, amikor bekapcsolja a mosógépet, a villanyóra információi segíthetnek észlelni ezt, és a gépet éjszakánként olcsóbban működtetni.


Az elektromosságra való támaszkodás

Ha villanyórát és megújuló energiát is telepít otthonába, akkor valóban láthatja a nyereséget. A napi 20 kWh-t termelõ szél- és napenergia-rendszer további 494 dollárral csökkentheti az energiaszámláját havonta! Ez az extra áram az otthonában nagyon jól jöhet, különösen akkor, ha az elektromosságtól más energiaforrásokkal szemben egyre nagyobb mértékben függenek. Ennek kiváló példája az elektromos tűzhelyek és sütők egyre népszerűbb alkalmazása a régebbi gázüzemű tűzhelyek és sütők helyett.


Ezt az is megtestesítheti, hogy számos otthon elsődleges közlekedési eszközeként bevezetik az elektromos autókat, felváltva a benzin- és dízelmotoros járműveket. Ez az egyre növekvő kizárólagos elektromos energiára támaszkodás azt jelenti, hogy a villamosenergia-piacon a villamosenergia-árakban bekövetkezett bármilyen változás, amint azt most látjuk, a villanyszámlája ugrásszerűen megemelkedhet. Egy szabványos EV (elektromos jármű), nevezetesen egy normál limuzin típusú autó akár 80 kWh-t is képes tárolni az akkumulátorában. Ezzel a töltéssel egy elektromos autó 100-300 mérföldet tud megtenni.

Több felhasználó könnyebb engedélyek

Tehát bőséges kínálat több napos utazáshoz! Ha kombinált megújuló nap- és szélenergia-rendszere napi 20 kWh-t tud termelni, elektromos autóját fel lehet tölteni tartalék árammal. Képzeld el, hogy nem fizetsz közvetlenül a benzinért, amit egy hagyományos fosszilis tüzelőanyaggal működő autóba töltesz! Ez egyenértékű helyzet! Ehhez csak egy megújuló energiarendszer bevezetése szükséges otthonában. Ez egyre könnyebbé válik, mivel a helyi hatóságok egyre megértőbbek és engedékenyebbek, ahogy egyre többen találkoznak azzal, hogy hasonló eszközöket telepítenek otthonukba.


Így láthatja, hogy az otthoni energiarendszerhez okos mérővel, egyszerűbb otthoni megújuló energiarendszerekkel és olcsóbb szélturbina modellekkel Ön is könnyedén megvalósíthat egy egyszerű, logikus és robusztus megújuló energia rendszert az ingatlanában, amely villamos energiát biztosítana. és hosszú évekig profitálhat, és segít ellensúlyozni fűtésének, világításának és elektromos járművek szállításának költségeit, nevezze meg! Messze a jövőbe, miközben fenntarthatóbb és csökkenti a bolygóra gyakorolt ​​hatását.MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page