top of page

Összehasonlítottuk a TESUP turbinákat!

Gondolkozott már azon, hogy a TESUP turbinák hogyan állnak egymáshoz képest? Nos, a TESUP csapatunk bemutatta Önnek ezt a gyönyörű, egymás melletti összehasonlítást a hónap legkelendőbb, legnépszerűbb turbináiról. Órád legyen!Néhány szám kontextusba helyezéséhez:


Az első szám, a feszültség fontos, amikor a turbinával kompatibilis áramellátó rendszert választunk. Például a turbinával együtt használt töltésvezérlőt a megfelelő feszültségre kell méretezni. Szerencsére ez nem olyan probléma a TESUP turbináknál, hiszen a turbinához jól illeszkedő turbinát vásárolhat töltésvezérlőt!


A kettes szám az egyes turbinák névleges teljesítményét mutatja. Az a teljesítmény, amely akkor keletkezik, amikor a szél sebessége a turbinán áthaladó névleges sebességű. Ez jelzi, hogy az egyes turbinák mennyi teljesítményt termelnek egymáshoz képest. A Magnum 5 turbinák a TESUP által gyártott turbinák legerősebb modelljei.


Az induló szélsebesség az a minimális szélsebesség, amely a turbina forgásához szükséges. Ez fontos tényező lehet annak ellenőrzésére, hogy mennyi energiát tud termelni a terület szélsebessége mellett.


A zajszint határozza meg, hogy milyen hangos a szélturbinája. A 30 dB egy könyvtárhoz vagy egy suttogáshoz hasonló zajszint, a Magnum turbina 60 dB-e pedig egy elektromos borotváé vagy fogkeféé. Ne feledje, hogy a dB skála logaritmikus skála. Ez azt jelenti, hogy minden 10 dB-es növekedés a hangintenzitás 10-szeresének felel meg, és az érzékelt hangerő kétszeresének felel meg.


Végre megvannak a turbina által elviselhető maximális szélsebességek. Egyes referenciaadatok szerint az 50 m/s szélsebesség ~110 mph-nak felel meg, ami egy 2-es kategóriájú hurrikán maximális szélsebessége! Így a TESUP turbinák tovább foroghatnak, és erős szélviszonyok között is energiát termelnek.


Remélhetőleg ez a blog jó betekintést adott a TESUP turbináinak összehasonlításába!


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page